Kijk op onze Facebook pagina voor ons actuele occasion aanbod. Of bel 06-13508905

 

Onze Facebookpagina

 

 

Auto-import, verkoop

Dit onderdeel in de bedrijfstak is ontstaan vanuit passie.
Het begon met sleutelen aan de brommer (en trucjes bedenken om het voertuig een tikkeltje sneller te laten lopen).

Door mond-op-mond reklame, wat de beste reclame überhaupt is natuurlijk, werd een omvangrijk klantenbestand opgebouwd. Stuk voor stuk klanten, die enorm tevreden zijn over de door ons geleverde prestaties. Wat is er mooier…

 

Verhuur FITZEL auto-trailer

 

Auto-import & verkoop:
Begonnen met het kopen van ons eigen autootje in Duitsland, mondde ook deze sector uit tot een omvangrijk kennisgebied met betrekking tot het aantrekken van voertuigen van over de grens.

De autowereld is een wereld op zich. Als men zich hierin niet gedegen kan bewegen, kan men bedrogen uit komen of met andere woorden: de kat in de zak kopen.
Als u ook nog eens zelf uw geluk over de grens gaat beproeven, kunt u stuiten op een groot aantal problemen.

Dit is niet nodig. Laat u begeleiden door een ervaren inkoper die de marktprijzen kent, die de mankementen van een merk en type auto weet, en die – omdat hij ze dagelijks onderhoudt – in 1 oogopslag kan zien of deze auto in orde is of niet.

De invoer naar Nederland kunt u geheel aan ons overlaten. Wij regelen alle paperassen en zorgen dat uw auto gekeurd en wel op de Nederlandse wegen wordt toegelaten. Zelfs de kentekenplaat monteren we voor u, zodat u alleen nog de sleutel in het contactslot hoeft te steken en veel plezier kunt gaan beleven in uw nieuwe aanwinst.

De voordelen van kopen in het buitenland liggen vooral in de staat van onderhoud en natuurlijk de prijs. Veelal kiezen de Duitsers bij aankoop van hun nieuwe auto voor een groot aantal opties (iets waarop wij Nederlanders graag bezuinigen). Het is algemeen bekend, dat een Duitser zijn auto beter “pflegt”dan zijn vrouw. Meestal zien ze er gewoon uit als nieuw.

En al dat moois voor een heel zacht prijsje, is toch een mooie deal!

Ons wagenpark bestaat niet alleen uit buitenlandse auto’s. Ook in Nederland rijden heel wat mooie wagens rond.

Er gaat uiteraard geen auto de deur uit, zonder afleveringsbeurt.

Klik op occasions voor ons actuele aanbod.

Staat er niet bij wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij gaan dan voor u op zoek naar een geschikt voertuig
Klik op contact voor de contactgegevens